Βοήθεια

Λυπούμαστε που ακούμε ότι αυτό το ραδιόφωνο δεν έχει ήχο στην συσκευή σας, Παρακαλώ δοκιμάστε τις επιλογές που υπάρχουν παρακάτω για να δείτε εάν το πρόβλημα σχετίζεται με κάποιο τεχνικό κομμάτι της συσκευής σας. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, παρακαλώ στείλτε μας ένα email στο noaudio@radiofona.com.gr και αναφέρετε το όνομα του ραδιοφωνικού σταθμού και την χώρα του. Εάν μπορούμε, θα το φτιάξουμε αμέσως!

Windows

Θα πρέπει να έχετε την τελευταία έκδοση των Windows Media Player εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να την κατεβάσετε εδώ.

Firefox Προσθήκες Που Λείπουν

Εάν ο Firefox σας εμφανίσει ειδοποιήσεις σχετικά με προσθήκες (plugins) που λείπουν θα πρέπει να εγκαταστήσετε το WMP Firefox plugin. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.
Εάν αυτή η WMP Προσθήκη του Firefox δεν λειτουργεί σωστά στον Firefox, παρακαλώ κοιτάξτε εδώ για την λύση.

Linux

Επίσης μπορείτε να μας απολαύσετε στο Linux εάν χρησιμοποιείτε Ubuntu, για να το κάνετε, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Πρώτα, ανοίξτε το Package Manager.
  2. Έπειτα, επιλέξτε και εγκαταστήστε τα παρακάτω πακέτα: gstreamer0.10-plugins-bad, gstreamer0.10-plugins-ugly, gstreamer0.10-plugins-ugly-multiverse, mplayer και gecko-mediaplayer.

Real Player

Ακόμη, ίσως χρειάζεται να εγκαταστήσετε τον Real Player για ορισμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς που παίζουν μόνο με το Real Audio. Μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.